QUALITY WORKS

Hem Quality Works Införa ledningssystem Demo Priser Support

Support Quality Works 

Alla kunder med ett inköpt Quality Works erhåller fri support på programvarans funktioner. Har ni även Quality Works med hjälptexter så erhåller ni support och hjälp med tolkning av den standard som ingick vid köpet av Quality Works. Hittar ni inte svaret på era frågor eller problem här under QualityWorks.se/support så kan ni ta kontakt direkt med vår personal på 0451-837 15 eller support@kvalitetsgruppen.com

Quality Works online support

Vi har sammanställt guider, instruktioner och exempel på hur man kan använda Quality Works. Dessa supportsidor är för närvarande under uppbyggnad. Hittar ni inte det ni söker får ni kontakta vår vanliga support eller ta hjälp av de instruktionsböcker som medföljde programvaran vid köpet. Här hittar ni Quality Works online support.

Quality Works - FAQ

Under den här sidan har vi sammanställt de vanligast förekommande frågorna gällande Quality Works och dess funktioner. Ni hittar både kända problem, vanliga fel som nya användare gör och svar på frågor som andra kunder har ställt till oss under denna sida. Vanliga frågor.

Få hjälp direkt i Quality Works

I den senaste versionen av Quality Works kommer ni åt hjälpen genom att trycka på knappen F1. Då får ni direkt upp den inbyggda hjälpen i Quality Works. Denna hjälp beskriver programmets grundläggande funktioner och vad de olika knapparna/menyerna gör i programmet. Ni kan även ta hjälp av den instruktionshandbok som medföljde vid köpet av Quality Works.

 

Quality Works installation

Vet ni inte hur Quality Works skall installeras på ett nätverk eller på en enskild dator kan ni ta och titta på den här installationssidan där vi går igenom de sätt som man kan använda sig av för att installera Quality Works.

Kontakta vår personal

Har ni frågor eller problem som ni inte själva kan åtgärda så kontakta oss per telefon 0451-837 15, genom vårt kontaktformulär eller genom support@kvalitetsgruppen.com