QUALITY WORKS

Hem Quality Works Införa ledningssystem Demo Priser Support

Programvara kontroll av lagar

Quality Works underlättar ditt arbete med kontroll av lagar. Att följa lagar är viktigt i varje ledningsarbete. För att kunna certifiera sig så skall man kunna visa upp bevis på att man gjort en lagefterlevnadskontroll och när detta var genomfört.

Laglista

Genom att lägga in lagar i Quality Works laglista så skapar du enkelt en egen laglista för ert företag. Genom att koppla lagarna ni behöver följa i er laglista så slipper ni leta upp alla lagar varje gång ni skall göra en kontroll av dessa. När en lag ersatts så lägger ni bara in den nya adressen mot den ersatta lagens adress.

Kontroll av lagar

Programmet är skapat för att man skall kunna genomföra en kontroll av nya lagar och se över de lagar som man lagt in i sin laglista. Enbart personer med behörighet kan genomföra denna kontroll vilket säkerställer att kontrollen hanteras på ett säkert sätt.

Redovisning av lagefterlevnad

När man genomfört sin kontroll av lagefterlevnad så skapas det automatiskt ett bevis för att man har genomfört sin lagefterlevnad. Man kan välja att skriva ut en redovisning av laglistan eller så kan man se redovisningen av lagefterlevnad direkt i programvaran.