QUALITY WORKS

Hem Quality Works Införa ledningssystem Demo Priser Support
Kontakta oss

Om oss 

QualityWorks.se är dedikerad till dokumentstyrningsprogrammet Quality Works som är speciellt framtaget för att hantera kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO 9001 och ISO 14001. QualityWorks är inte bara ett enkelt dokumentstyrningsprogram utan även ett fullvärdigt alternativ till konsulter för de företag som behöver stöd och hjälp vid införandet av ledningssystem.

Quality Works - sedan 1997

Programvaran QualityWorks har sedan lanseringen 1997 varit en del av KvalitetsGruppens affärsidé. KvalitetsGruppen äger rättigheterna till dokumentstyrningsprogrammet Quality Works och är ansvariga för denna hemsida. Syftet med denna hemsida är att förbättra informationen kring Quality Works och fungera som underlag för en framtida utveckling av nyare versioner av Quality Works.

Tanken bakom Quality Works

Efter ett par år som konsult såg Donant att traditionellt ”konsultarbete” stängde ute mindre och medelstora företag från att införa kvalitetssystem till ett rimligt pris. Donant kom då på idén att istället utveckla en programvara som skulle fungera som stöd och hjälpa kunden att bygga upp kvalitetssystemet på egen hand.

Tanken var att programvaran Quality Works skulle ge all hjälp och infallsvinklar som behövdes för att kunden på ett enkelt sätt skulle kunna bygga upp ett kvalitets- eller miljöledningssystem.

Målgruppen är i första hand småföretagare även om ett flertal medelstora företag använder sig utav Quality Works. Skälet som de flesta kunder nämner, när de väljer Quality Works framför andra dokumentstyrningsprogram är att Quality Works är enkelt att jobba med.

 

KvalitetsGruppen - historik

Efter att ha arbetat med kvalitets- och miljöledningssystem på konsultbasis i några år grundade Donant Kürtök KvalitetsGruppen 1997 som enskilda firma. Efter att ha arbetat på företaget under många år blev sonen Andreas Adersjö delägare och ett handelsbolag bildades 2009-01-02. Den enskilda firman som Donant Kürtök startade 1997 är dock fortfarande kvar i bakgrunden. I slutet av 2011 har även Andreas tvillingbror Tobias Adersjö gått in som delägare i KvalitetsGruppen i Garnisionen HB. Org.nummer 969739-9526.

Tredjepartscertifikat

KvalitetsGruppen är sedan många år tillbaka ISO-certifierade både enligt kvalitet och miljö. Här kan ni titta på vårt ISO 9001:2008 och ISO 14001:2004 certifikat.

​KvalitetsGruppens ISO-certifikat.