QUALITY WORKS

Hem Quality Works Införa ledningssystem Demo Priser Support

FAQ - vanliga och återkommande frågor

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna som vi fått om Quality Works.

Kan vi lägga in vår befintliga manual i Quality Works

Ja  så länge informationen finns tillgänglig i Word eller något annat ordbehandlingsprogram går det bra. Processbilder och annat kan ni också lägga in iprogrammet. Det viktiga är att man kan kopiera texten och lägga in det i Quality Works.

Vill ni inte själva lägga in er manual så kan vi göra det mot en extra kostnad. Kontakta oss för offert.

Hur är hanteringen av utgåvor, vi har utgåva 7 på några dokument

Alla dokument i Quality Works har individuella utgåvor som kan ställas in. Med administratörsbehörighet kan man hantera alla utgåvor och ni kan enkelt ändra så att varje dokument får rätt utgåva. Ni behöver alltså inte godkänna ett dokument 7 gånger, utan ni anger direkt rätt utgåva. Genom vår support kan ni få en direkt instruktion hur det görs.

Vad är skillnaden mellan Quality Works och Quality Works Online

Med Quality Works Online har ni åtkomst till er manual var ni än befinner er så länge ni har åtkomst till internet. Vi lägger då upp er manual på vår server och ni kommer åt den genom en fjärranslutning. Det innebär också att anställda som är ute på fältet alltid kommer åt programmet för att kunna lämna avvikelser, förbättringsförslag eller läsa rutiner och instruktioner. Annars är det ingen skillnad på programvarans funktionalitet i sig.

Kostnaden för flera användare

Vi tar ett fast pris för Quality Works per företag. Ett fritt antal användare ingår i det priset.

Är det krav på årliga uppdateringar?

Nej det finns inga direkta krav på att man måste uppdatera varje år eller liknande.

Meddelande om felaktig sökväg

Försöker ni starta upp Quality Works men får ett meddelande om en felaktig sökväg. Programmet kan inte kommunicera med Databasen. Antingen är sökvägen felaktig eller så var er nätverkskoppling nere just för tillfället.

Åtgärd 1: Kontrollera så att ni har kontakt med er server/nätverk. Det händer ibland att man glömt logga in på sitt nätverk där Databasen finns placerad.

Åtgärd 2: Vid en uppdatering så kan det uppstå fel om man inte har avinstallerat det gamla Quality Works korrekt. Läs mer längst ner på följande sidor för att hitta en lösning på , Installera QW, Uppdatera QW och Avinstallera QW.